Wednesday, December 9, 2009

ROLEX SUBMARINER!

Yob, kau pernah nampak minatang ni tak?


Hah, kalau ko nak tau sejak berjaman lagi ini le satu-satunya jam kesukaan tokey2 kedai pajak...


Tak payah susah-susah jual tanah, kalau ada seketul senang-senang WANG BESAR, WANG BESAR... RM20K sedia menunggu...


 Kalau le bapak aku ada 20 ketul hai... kaya .......aku. hehe (berangan kejap)


Jam ni aku pinjam kejap dari tangan tokey jam Mr Lam (Sg Way), TQ Bos kerana mau share sama kita semua.


Fuhh! klasik gila...


Tengok sini... wajah yg amat digilai peminat-peminat jam vintage macam aku.


Sorry, blur sikit aku pakai kamera HP je.

6 comments:

  1. Klasik gila. Ni yang aku suka.... cermin dia... fuh.... macam menara KL... Hehehe...

    ReplyDelete
  2. kalau pakai jam ni tangan kena sorok dalam seluar selalu (mACAM MANA GAYANYA YE?) ... sasaran peragut beb!

    ReplyDelete
  3. Tapi jam Sub yang bestnya sebab dia low profile. Kalau pakai pun tak nampak sangat. Orang takkan peduli kalau kita pakai.... betui dak bro? Hahaha...

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:45 PM

    sorry boss, nak tanya, kedai taukeh ni kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. atas centeral market KL

      Delete
  5. Anonymous1:16 PM

    oh okay thank you boss, planing nak beli rolex 6694 kalau ade :)

    ReplyDelete