Friday, February 26, 2010

PAKAR BAIKI JAM...

Kelmarin aku tersua dengan seorang kawan yang pakar membaiki dan memulih jam-jam sakit samada sakit sendi, kejang/strok atau cepat letih. Beliau pernah berkerja disebuah syarikat jam tersemuka di Malaysia sebagai juruteknik jam.

Hubungi:
Sdr Adnan, Blok C160-8N, Flat Sri Kelantan
Jalan Sentul Pasar Kuala Lumpur Tel: 03 4044 6819 H/P: 016 367 0684

Temanku ini hari...Dikala artis-artis vateran kawin gadis muda... aku kawin janda beranak 7 ni. Waduh waduh! Ligat lagi beb!

11 comments:

  1. Narong10:54 PM

    akan ku miliki janda beranak 7 nih satu hari nanti....jadikan semangat untuk memburu...

    ReplyDelete
  2. Lawa gak tok wan tu...

    Bro, awat ayat tergantung?

    .... asalkan.... bagi duit kat dia kot....

    ReplyDelete
  3. Hmm.. Menarik. Bro DJ. Agak2 jam chrono tu bagi sdr adnan repair ok tak? wakaka!!

    ReplyDelete
  4. timur9:23 AM

    Sdr Adnan ni dulu technician di Thong Sia Seiko Malaysia tau.

    ReplyDelete
  5. Boleh gak cuba bro... try repair dgn dia tengok

    ReplyDelete
  6. Anonymous8:54 PM

    salam,nak baiki tp jauh la,saya di kelantan..jam brand jaguar automatic...

    ReplyDelete
  7. kalau nk baiki jam antik boleh tk kt sini

    ReplyDelete
  8. jam tangan saya pin Adjuster die tecabut kalau nak part replacement bape?
    ini model num
    (T033410A)
    contak num sya 01115067717

    ReplyDelete
  9. saya punya jam. leather strap punya benang dah putus. sebab jam vintage gila. boleh buat balik ke? saya nak pakai strap leather tu lagi. tapi tak tahu mana tempat nak jahit.

    ReplyDelete
  10. kedainya ade lg ke. buka dari jam brp hingga brp tuan

    ReplyDelete
  11. saya punya jam jenama citizen promaster

    ReplyDelete